Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 15 克 油
- 10 克 姜 ,切丝
- 150 克 青椒 ,切丝
- 15 克 生抽
- 200 克 猪肚 ,熟的,切丝
- 适量 新鲜红辣椒 ,切丝(5厘米),装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 543 kJ / 130 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 1 g