青椒炒肚丝
TM5 TM6

青椒炒肚丝

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 3 瓣 蒜头
  • 15 克 油
  • 10 克 姜 ,切丝
  • 150 克 青椒 ,切丝
  • 15 克 生抽
  • 200 克 猪肚 ,熟的,切丝
  • 适量 新鲜红辣椒 ,切丝(5厘米),装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
543 kJ / 130 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy