Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 克 猪蹄 ,切约5x5厘米
- 6 个 花菇
- 10 克 姜 ,切片
- 4 瓣 蒜头
- 25 克 油
- 1 颗 八角
- 2 片 香叶
- 30 白砂糖
- 35 生抽
- 20 老抽
- 30 蚝油
- 550 水
- 50 料酒
- 6 颗 小鲍鱼 ,去壳取肉,洗净
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2200.8 kJ / 526.5 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1388.8 mg