Urządzenia i Akcesoria
All-in-one chicken congee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
long grain rice or jasmine rice180 g
-
sea salt1 tsp
-
sesame oil3 tsp
-
chicken breast150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper adjust to taste1 - 2 pinches
-
water1500 g
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
725.7 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min