Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre

Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre

4.6 117 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de sarrasin
    150 g
  • œuf
    1
  • de sel et un peu pour les poireaux
    1 c. à café
  • d'eau
    260 g
  • de beurre
    45 g
  • de poireaux en tronçons d'1 cm
    600 g
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse
    1 c. à soupe
  • de jambon cuit
    4 tranches fines
  • fromage de chèvre en bûche
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1888 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...