Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Lemongrass Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.6 g
Kalorie
907.9 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Curry Chicken
1 godz.
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Braised Yee Mee
30 min
Lemon Chicken
25 min