Urządzenia i Akcesoria
Soy Sauce Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 portions
Składniki
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1640 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.