Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
lub le zeste d'un citron vert, non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Riz au lait crémeux
1h 15min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Pannacotta
5u. 50min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min