Pannacotta à la vanille et coulis de mangue

Pannacotta à la vanille et coulis de mangue

4.5 218 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    500 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • gousse de vanille fendue et grattée
    1
  • de mangue en morceaux
    300 g
  • de cassonade
    30 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • le zeste d'un combava non traité
    le zeste d'un citron vert, non traité

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 557 kcal / 2330 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...