
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille fendue et grattée
- 300 g de mangue en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava non traité
lub le zeste d'un citron vert non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 557 kcal / 2330 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Węglowodany
- 44 g