Focaccia sucrée-salée aux figues

Focaccia sucrée-salée aux figues

3.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • 240 g d'eau
  • 2 c. à café de sucre en poudre
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 450 g de farine de blé
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour les mains
  • 2 c. à café de fleur de sel
  • 6 figues fraîches en tranches épaisses
  • 1 brin de romarin frais effeuillé
  • 1 c. à soupe de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 631.9 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 1638 kJ / 391.5 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 72.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...