Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
8
g de levure boulangère fraîche
lub 4 g de levure boulangère sèche - 125 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 g de fleur de sel
- 6 figues fraîches
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 2 c. à soupe de miel liquide
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 819 kJ / 193 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15 min
Crumble Fraises et amandes
35min
Cake à la ricotta et aux fruits rouges
1h 15 min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1小时 45 分钟
Kanelbullars scandinaves
4 Std. 40 Min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Cake à la banane et noix de macadamia
1h 10min
Pancake aux myrtilles au four
35min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50 min
Muffin abricot-pistache
55min
Tarte rustique aux poireaux
1h 15 min
Gâteau fitness aux pommes
1h