Urządzenia i Akcesoria
Bâtonnets glacés yaourt-framboise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La veille
-
400 g de yaourt à la grecque
-
150 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
50 g de sucre glace
Le jour même
-
200 g de framboises
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
637 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Lassi fraises et rhubarbe
12 godz. 15 min
Yaourt à boire pomme, ananas et citron
13 godz. 25 min
Glace amarena
3 godz. 15 min
Sorbet fraise-coquelicot
10 min
Granité de pastèque
4 godz. 30 min
Granité citron vert et thym
3 godz. 10 min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3 godz.
Granité de pastèque
5 min
Donuts au chocolat
3 godz. 25 min
Granité au citron
3 godz. 10 min
Granité fraise
3 godz. 10 min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 min