Urządzenia i Akcesoria
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
940 g
Składniki
-
red radishes (about 3 bunches), trimmed500 g
-
fresh dill2 sprigs
-
garlic clove cut in half1
-
water440 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 940 g
Sód
3505.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
354.1 kJ /
84.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Beef stock paste
3 godz.
Mushroom risotto
30 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Italian butter
10 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Basic bread rolls
45 min