Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)

Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 600 g de agua
  • 4 huevos
  • 600 g de papas en trozos (3 cm)
  • 8 - 10 ramitas de perejil solo las hojas y parte del tallo
  • 100 g de aceite de oliva extra virgen
  • 30 g de vinagre de vino blanco
  • 1 cdita de sal y un poco más para sazonar
  • 1 cda de cebollín picado
  • 1 pimiento verde en juliana
  • 1 jitomate en gajos
  • 16 aceitunas negras o verdes, deshuesadas
  • 4 rib eye (entre 2 y 3,5 cm de grosor)
  • 4 cdas de aceite vegetal (para la sartén)
  • 1 diente de ajo sin pelar
  • 1 ramita de tomillo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 757.6 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 3152 kJ / 754 kcal
Tłuszcz 55.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...