Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil

Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    40 g
Pâte
  • de romarin frais les feuilles uniquement
    2 brins
  • de tomates séchées
    30 g
  • d'eau
    130 g
  • de lait
    100 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure fraîche émiettée
    25 g
  • de farine de blé
    500 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Oeufs
  • oeufs, de taille moyenne (53-63 g) froids
    6
  • de l'eau à remplir jusqu'à 1L
Montage
  • d'huile d'olive pour graisser
    1 c. à soupe
  • de chapelure pour parsemer
    2 c. à soupe
  • de pesto rouge
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273.9 kcal / 1146 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 235.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...