Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g de carottes, pelées et coupées en morceaux
lub 50 g de panais, pelé et coupé en morceaux - 30 g de riz (voir conseil)
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 2 - 3 pincées de sel
- 1 œuf (voir conseil) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 734 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Riz à la tomate
30 min
Riz Casimir
45 Min
Fondue au fromage
20 min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Sauce tomates à l'espagnole
25 min
Soupe au chou
50 menit
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Soupe de pommes de terre-champignons
45 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Soupe de lentilles orientale
30 min
Sauce bolognaise
3h 15min