Urządzenia i Akcesoria
Potato and porcini mushroom soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
celery cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
onion cut into halves50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
water1200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)400 g
-
dried marjoram1 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
509.8 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
747.8 kJ /
178.7 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Cream of mushroom soup
20 min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Ukrainian borscht
35 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min