Urządzenia i Akcesoria
Potato and porcini mushroom soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
celery cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
onion cut into halves50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
water1200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)400 g
-
dried marjoram1 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
509.8 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
747.8 kJ /
178.7 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm beetroot dish
50 min
Warm cabbage dish
15 min
Sauerkraut soup
50 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Rabbit stew
1 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min