Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 100 g di carota a fette
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 300 g cuore di carciofo sott'olio
- 30 g di orzo perlato, sciacquato
-
1000
g di brodo di pollo
lub 1000 g di acqua - ½ cucchiaino di sale
- 300 g di patate a cubetti (1 cm)
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
-
10
g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
lub 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 60 g di panna acida
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Cous cous marocchino
50 min.
Gulasch di agnello
1u. 10min
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Khao poon
2 godz.
Dolce di riso con composta di prugne (Bimby Friend)
1h
Riso al latte
1h
Torta di frittelle di fegatini
1h 50min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Brak ocen
Torta alle bucce di banana
3 Std. 45 Min
Succo al mango, arancia e pepe di Cayenna
12 Min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 Std. 15 Min