Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
lub 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 verse rode pepers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 76 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 1591 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kreplach
55 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Boekweit met champignons
25 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Kerstman macarons
3 godz. 20 min