Urządzenia i Akcesoria
Indiase mosterd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 potjes
Składniki
-
mosterdkorrels witte of gele250 g
-
sinaasappelsap250 g
-
witte wijnazijn250 g
-
suiker100 g
-
gemalen komijn1 tl
-
currypoeder mild1 tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen gember1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
fijn zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
33 g
Kalorie
3796 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kado's uit eigen keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mangochutney
1 godz. 20 min
Minuut Koolsla
10 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Geel gekleurde eieren
55 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Gazellehoorns
1 godz.
Chocolade-koffie-amandelen
50 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Amaretti van abrikoos
40 min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min