
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide peren met kaneel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
244 kcal /
1024 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks