Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide peren met kaneel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Omelet Caprese
30 min
Citroencurd
1 godz.
Groentenbouillonpasta
45 min
Vanillesuiker
72 godz.
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Zachte Appelcake
50 min