Urządzenia i Akcesoria
Chili con carne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
12 porties
Składniki
-
olijfolie120 g
-
ui in vieren gesneden500 g
-
teentjes knoflook8
-
rundergehakt in stukken (3 cm)1300 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
water100 g
-
tomatenpuree50 g
-
suiker2 tl
-
zout3 tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder2 tl
-
gedroogde oregano2 ½ el
-
gemalen komijn1 ½ tl
-
gemalen cayennepeper naar smaak1 - 2 tl
-
gedroogde laurierbladeren4
-
kruidnagels4
-
kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)1600 g
-
donkere chocolade in stukken (1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1075 mg
Białko
30 g
Kalorie
1949 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Steak au Poivre
20 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min