Urządzenia i Akcesoria
Curryworst en linzen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
gedroogd venkelzaad½ tl
-
komijnzaden½ tl
-
korianderzaden1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
-
teentjes knoflook4
-
lange rode chilipepers ontpit indien gewenst1 - 2
-
koriander4 takjes
-
olijfolie1 el
-
wortel in stukken100 g
-
selderstengels in stukken2
-
rode paprika ontpit, in stukken100 g
-
sojasaus2 el
-
tamarindepasta (zie tip)1 el
-
oestersaus (opcjonalnie)1 el
-
1 el suikerbruine suiker1 el
-
water900 g
-
Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)300 g
-
worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist500 g
-
kokosroom270 g
-
pindakaas60 g
-
broccoli in roosjes (3 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)150 g
-
verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
49.4 g
Kalorie
4092 kJ /
974 kcal
Tłuszcz
63.1 g
Błonnik
22.5 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Koken met de Varoma
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Brak ocen
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Indiase mosterd
Brak ocen