Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de noix décortiquées
- 40 g d'amandes émondées
- 130 g de beurre, mou
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 70 g de sirop d'agave
- 240 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure chimique
- 3 g de bicarbonate de sodium
- 30 g de canneberges déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 906 kJ / 217 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Cookies aux fruits secs
50min
Biscuits aux figues
1h 15 min
Biscuits amande-griotte
12h
Biscuits aux amandes
55min
Brownies aux dattes sans farine
45min
Granola aux céréales complètes et aux noix
1h 10min
Muffins à la banane et aux canneberges
45min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25 min
Petits cakes aux fruits secs et citron
45min
Biscuits croustillants aux noisettes
30min
Cookies double chocolat
1h 30min