Brioche aux fruits secs

Brioche aux fruits secs

4.6 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de lait entier
    70 g
  • de levure boulangère sèche
    8 g
  • de farine de blé
    280 g
  • de sirop d'agave
    60 g
  • de sel
    5 g
  • de crème fraîche épaisse
    20 g
  • œuf
    1
  • d'eau de fleur d'oranger
    1 c. à soupe
  • d'huile de coco hydrogénée (fondue)
    40 g
  • dattes dénoyautées
    10
  • figues sèches
    5
  • de canneberges déshydratées
    1 c. à soupe
  • abricots secs dénoyautés
    5
  • de noisettes
    1 c. à soupe
  • de graines de tournesol
    1 c. à soupe
  • de beurre
    1 noisette
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439 kcal / 1846 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 110 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...