Wersje kompatybilne
Gambones con ensalada de verano (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 120 g de rabos de cebolla de cambray, en trozos
- 80 g de pimiento verde, en trozos
- 80 g de pimiento rojo, en trozos
- 1 de jitomate, en cuartos (aprox. 170 g)
- ½ cdita de paprika dulce
- ½ cdita de sal
- 20 g de vinagre de jerez
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 8 camarones grandes, pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1229 kJ / 276 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 1166.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nasi goreng (arroz frito)
40min
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min
Espagueti carbonara
40min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 godz. 10 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 godz. 15 min
Arroz frito
40min
Latte de jengibre frío TM6
10 min
Mojito de la habana
10 min
Carnitas de atún
45min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Bowl de atún y aguacate
50min
Bowl de carne coreano TM6
1 godz.