Urządzenia i Akcesoria
Hornazo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 stuks
Składniki
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
261.7 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Gekruide lamstaart
40 min
Cholent
Brak ocen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 godz. 40 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Vegan pudding
15 min