Urządzenia i Akcesoria
Pan etíope (Injera)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 piezas
Składniki
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 piezas
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX VI
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa fría de mango y coco
10 min
Gazpacho de pepino y hierbabuena
40 min
Cheesecake vegano de cereza
5 godz.
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1 godz. 5 min
Matcha latte
10 min
Crema thai de langostinos y coco
30 min
Sopa de cebolla vegana
35 min
Smoothie chai (vegano y sin gluten)
5 min
Crema vegana de nuez
25 min
Misoshiru (sopa miso)
15 min