Urządzenia i Akcesoria
Pan etíope (Injera)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 piezas
Składniki
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 piezas
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX VI
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Rollos veganos de verano
35 min
Borrsht frío
2 godz. 35 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 min
Zatar - Oriente Próximo
5 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 godz. 20 min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10 godz. 5 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Sopa de poro con hojaldre
45 min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Curry de espinaca y queso fresco
13 godz.
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25 min