Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite
-
400
g de falda de ternera en dados de 2 cm
lub 400 g de carne de cordero deshuesada para guisar, en dados de 2 cm - 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita azúcar
- 1 cucharadita colmada sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1689.3 kJ / 403.8 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 554.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Pollo guisado con arroz
1h 25min
Arroz con ternera y brócoli (Cocción de arroz)
50min
Ragout de pollo
45min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45min
Sopa Goulash de ternera
1 godz. 10 min
Curry de cerdo salteado
1 godz.
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Curry japonés de ternera
40min
Ternera estofada con ñoquis
1 godz. 30 min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1 godz.