
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de farine de blé et un peu pour fariner200 g
-
œufs (53-63 g chacun)2
-
d'huile d'olive extra vierge1 c. à soupe
-
sel (environ 1 c. à café par litre d’eau)
-
eau
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
251 kcal /
1049 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Pâtes
11 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja

Vos pâtes à la machine à pâtes
19 Przepisów
Francja
Francja