Urządzenia i Akcesoria
Petits pots de crème au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
600 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
75 g de sucre en poudre
-
5 œufs
-
400 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1654 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Yaourt nature
14 Std.
Sirop au chocolat
20 Min
Crème caramel
3 Std.
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Œufs au lait
50 Min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Riz au lait
1 Std.