Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond milk
- 150 g almonds
- 1000 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 120 g ripe banana, cut into pieces
- 60 g gluten free plain flour
- ½ tsp gluten free baking powder
- vegetable oil, to cook
- fresh fruit, to serve
- pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 524.1 kJ / 124.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 44.1 mg
Alternatywne przepisy
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5 min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Steel Cut Oats
35min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Berry and polenta porridge
20 Min
Dairy free tzatziki
24h 5min
Steel Cut Oats
35min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Hawaiian gluten-free pizza
2h