Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond milk
- 150 g almonds
- 1000 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 120 g ripe banana, cut into pieces
- 60 g gluten free plain flour
- ½ tsp gluten free baking powder
- vegetable oil, to cook
- fresh fruit, to serve
- pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 524.1 kJ / 124.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 44.1 mg
Alternatywne przepisy
Tofu chocolate ice cream
6h 10 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Raw strawberry cheesecake
7 Std. 45 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Dark chocolate pecan bites
1 godz. 5 min
Protein Boosted Pancakes
40min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 Min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 Min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min