Urządzenia i Akcesoria
Almond milk to almond pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
44.1 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
524.1 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Acaí Nice Cream
10 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Bliss ball rocket skewers
30 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Acai berry bowl
10 min