Almond milk to almond pancakes

Almond milk to almond pancakes

4.1 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces

Składniki

Almond milk
  • almonds
    150 g
  • water
    1000 g
Pancakes
  • eggs
    3
  • ripe banana cut into pieces
    120 g
  • gluten free plain flour
    60 g
  • gluten free baking powder
    ½ tsp
  • vegetable oil to cook
  • fresh fruit to serve
  • pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 124.8 kcal / 524.1 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 44.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...