Urządzenia i Akcesoria
Almond milk to almond pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
44.1 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
524.1 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High protein brownies
20 min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 min
Kale Chips
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
French Omelet for Two
30 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Peach, raspberry and banana smoothie
10 min
Better-for-you banana pancakes
30 min