Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin pancakes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm - see Tip)180 g
-
filtered water190 g
-
rolled oats180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pure maple syrup plus extra to serve80 g
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder1 tsp
-
extra virgin olive oil of choice, for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1077.9 kJ /
256.6 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 godz. 15 min
Cacao banana porridge
15 min
Stretchy melty cheese
20 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 godz. 5 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Better-for-you banana pancakes
30 min