Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), coupée en dés (5 cm)
- 350 g de lait
- 50 g de sucre
- 4 œufs
- 20 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Brak ocen
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Brak ocen
Feta végane à l'huile aux herbes
1 Std. 10 Min
Curry de courge
1 Std.
Soufflés au fromage de chèvre, sauce au yogourt et poireaux
45 Min
Dessert glacé estival
4 Std. 50 Min
Soupe froide avocat-coco
10 Min
Rouleaux de sushi végétariens
30 Min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1 Std.
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40 Min