Pudding à la courge

Pudding à la courge

2.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps) coupée en dés (5 cm)
    300 g
  • de lait
    350 g
  • de sucre
    50 g
  • œufs
    4
  • de noix de coco râpée
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 996 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...