![Pudding à la courge Pudding à la courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CCC0B84-9F31-4BAD-8625-09224370877C/Derivates/296d37bf-eabb-4d98-a37f-f5fdf89b7791.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), coupée en dés (5 cm)
- 350 g de lait
- 50 g de sucre
- 4 œufs
- 20 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Sirop de thé glacé
30 Min
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2h 15 min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Sangria glacée (Majorque)
4h 10 min
Tresse russe aux canneberges
3h
Sirop de gingembre
1 Std.
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Velouté de poivrons
20 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min