Pudding à la courge

Pudding à la courge

2.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps) coupée en dés (5 cm)
  • 350 g de lait
  • 50 g de sucre
  • 4 œufs
  • 20 g de noix de coco râpée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...