Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de apio en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de mantequilla
- 1200 g de agua
- 400 g de patatas en dados de 2 cm
- 20 g de boletus deshidratados
- 1 cucharadita de mejorana seca
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Crema San Germán
40min
Sopa de cebada con verduras
55min
Sopa de arroz salvaje con setas
45min
Carpaccio de remolacha
20min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30min
Sopa de repollo
45min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1 Std. 10 Min
Sopa de pavo y repollo
40min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Sopa a la riojana
45min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35min