Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK
- 500 g Tintenfischringe (siehe Tipp)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Cherry-Tomaten und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3 Std.
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1h
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1h 35min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Lachscremesuppe
20min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min