Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 471 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2 Std. 50 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Kabeljau-Salat mit Mangodressing
40 min
Marinierte Tomaten
35 Min
Spargel-Antipasti
40 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 menit
Spinatsalat in Curryrahm
10 min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min