
Urządzenia i Akcesoria
蝦仁腸粉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
1 完整食譜
Składniki
-
蝦仁180 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
太白粉30 克
-
在來米粉65 克
-
水 (含料理和蒸煮用)1150 克
-
油 少許
-
日式醬油 適量
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
174 kcal /
729 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
27.4 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

米食萬歲
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan