蝦仁腸粉

蝦仁腸粉

3.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
1 完整食譜

Składniki

  • 蝦仁
    180 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 太白粉
    30 克
  • 在來米粉
    65 克
  • (含料理和蒸煮用)
    1150 克
  • 少許
  • 日式醬油 適量

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 174 kcal / 729 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 27.4 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...