Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
lub 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 144.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 84.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1043.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova con purea profumata
30 min
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Vellutata di peperoni
20 Min
Kakuni
4 godz. 30 min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1 Std.
Mini éclair ai lamponi
3h
Budino di halloween
2 Std.
Salsa al prezzemolo
20 Min
Pane di mais gratinato
40 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min