Burro bianco allo champagne

Burro bianco allo champagne

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
500 g

Składniki

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 1043.6 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 6249 kJ / 1494 kcal
Tłuszcz 144.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 84.4 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...