Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
lub 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 144.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 84.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1043.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatine di soia al caffè
4 Std.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Pavé brasiliano alle banane
1j 25 menit
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Crema al cocco
15min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Liquore all'uovo
97h 30 min
Waffle rosa alla frutta
30 min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min