Burro bianco allo champagne
TM6

Burro bianco allo champagne

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g di scalogni in quarti
  • 1 rametto di foglioline di timo fresco
    lub 1 pizzico di timo secco
  • 130 g di burro a pezzi
  • 50 g di aceto bianco
  • 60 g di funghi champignon a fette
  • 100 g di Champagne
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
6249 kJ / 1494 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
144.8 g
Tłuszcz nasycony
84.4 g
Błonnik
1.8 g
Sód
1043.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy