Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream sponge "omelettes"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
sugar40 g
-
eggs separated3
-
plain flour35 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
icing sugar plus extra to dust40 g
-
fresh raspberries to decorate (see Tips)18
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
992.3 kJ /
236.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 godz. 50 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Easy marshmallows
4 godz. 25 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Brak ocen
Strawberry Cookie Tarts
1 godz. 40 min
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 godz.
Banoffee Cream Pie
2 godz. 40 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Party pretzel bites
1 godz. 20 min