Berry and cream sponge "omelettes"
TM6 TM5 TM31

Berry and cream sponge "omelettes"

4.8 (25 ocen)

Składniki

  • 80 g icing sugar, plus extra to dust
  • 3 eggs, separated
  • 35 g plain flour
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 18 fresh raspberries, to decorate (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
992.3 kJ / 236.3 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
14.7 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
50.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy