Berry and cream sponge "omelettes"

Berry and cream sponge "omelettes"

4.7 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • sugar
    40 g
  • eggs separated
    3
  • plain flour
    35 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    200 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • icing sugar plus extra to dust
    40 g
  • fresh raspberries to decorate (see Tips)
    18

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 50.1 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 992.3 kJ / 236.3 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 14.7 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...