Urządzenia i Akcesoria
Charcoal bao buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to grease and brush2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
activated charcoal (see Tips)1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
514.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1010.5 kJ /
241.5 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Tempered chocolate
40min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Naan bread
2h 40min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Brioche burger buns
2h 10min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Herbed lavosh
55min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Flour tortillas
1h 10min