Urządzenia i Akcesoria
Charcoal bao buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to grease and brush2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
activated charcoal (see Tips)1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
514.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1010.5 kJ /
241.5 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Dumpling wrappers
1 Std.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Lemon curd
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Green onion flatbreads
55 Min
Golden syrup butter
10 Min
Grain free wraps
15 Min
Hollandaise
15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min