Urządzenia i Akcesoria
"Viennetta" Vanilla ice cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Viennetta
-
dark chocolate120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar30 g
-
cocoa powder to garnish
-
dark chocolate curls, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
57.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2123.8 kJ /
507.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Grenadine
45 min
Tomato Chutney
20 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Espresso caramel sauce
45 min
Pears in orange syrup
45 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min