Urządzenia i Akcesoria
"Viennetta" Vanilla ice cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Viennetta
-
dark chocolate120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar30 g
-
cocoa powder to garnish
-
dark chocolate curls, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
57.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2123.8 kJ /
507.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Boston Bun
2 godz. 45 min
Waffle cones
35 min
Red Velvet Cupcakes
1 godz.
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Apple Pie Filling Preserve
45 min
Café de Paris butter
25 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Aussie spice rub
10 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min