Salade de cabillaud, tomate et céleri

Salade de cabillaud, tomate et céleri

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
  • 1 c. à café de jus de citron et 30 g
  • ½ c. à café de sel et 3 pincées
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de tomates mûres coupées en morceaux
  • 100 g de branche de céleri coupée en morceaux
  • 100 g de salade verte
    100 g de pousses d'épinards

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 370 mg
Białko 37 g
Kalorie 1508 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...