Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de jus de citron, et 30 g
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1000 g d'eau
- 200 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 100 g de branche de céleri, coupée en morceaux
-
100
g de salade verte
lub 100 g de pousses d'épinards
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1508 kJ / 360 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 370 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25 min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 menit
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1j 30 menit
Mélange pour viande à griller
5 min
Salade composée et banderilles de tortilla
55 Min
Salade d’aubergines à la vietnamienne
2j 30 menit
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45 Min
Légumes farcis de l'été
3sa
Salade de brocolis et sauce César
35 Min
Bar à la portugaise
2j
Poularde farcie
2j
Fajitas aux restes de poulet
1j 20 menit