Salade de cabillaud, tomate et céleri

Salade de cabillaud, tomate et céleri

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de vinaigre balsamique
    20 g
  • d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
    1 ½ c. à café
  • de jus de citron et 30 g
    1 c. à café
  • de sel et 3 pincées
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    4 pincées
  • filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
    4
  • d'eau
    1000 g
  • de tomates mûres coupées en morceaux
    200 g
  • de branche de céleri coupée en morceaux
    100 g
  • de salade verte
    100 g
    100 g de pousses d'épinards

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360 kcal / 1508 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 370 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...