
Urządzenia i Akcesoria
Salade de cabillaud, tomate et céleri
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive extra vierge50 g
-
de vinaigre balsamique20 g
-
d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)1 ½ c. à café
-
de jus de citron et 30 g1 c. à café
-
de sel et 3 pincées½ c. à café
-
de poivre fraîchement moulu4 pincées
-
filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)4
-
d'eau1000 g
-
de tomates mûres coupées en morceaux200 g
-
de branche de céleri coupée en morceaux100 g
-
de salade verte100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
360 kcal /
1508 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
370 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja