Crispy potatoes

Crispy potatoes

4.6 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    70 g
  • gousses d'ail
    2
  • de mélange d'épices mexicain
    1 c. à soupe
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • d'eau
    700 g
  • de pommes de terre grenaille
    700 g
  • de sauce salsa
    90 g
  • de mayonnaise
    40 g
  • d'oignons frits déshydratés
    30 g
  • de persil frais
    2 brins
  • de concentré de tomate
    70 g
  • de sauce de soja
    30 g
  • de vinaigre balsamique
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152.5 kcal / 637.9 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 329.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...