
Urządzenia i Akcesoria
Crispy potatoes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
d'huile d'olive70 g
-
gousses d'ail2
-
de mélange d'épices mexicain1 c. à soupe
-
de sel3 pincées
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
d'eau700 g
-
de pommes de terre grenaille700 g
-
de sauce salsa90 g
-
de mayonnaise40 g
-
d'oignons frits déshydratés30 g
-
de persil frais2 brins
-
de concentré de tomate70 g
-
de sauce de soja30 g
-
de vinaigre balsamique10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
152.5 kcal /
637.9 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
329.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les tendances
38 Przepisów
Francja
Francja