Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic

Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan râpé et un peu pour la finition
    60 g
  • de pignons de pin
    20 g
  • gousse d'ail
    1
  • de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
    60 g
  • d'huile d'olive
    120 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de tomates cerise en grappes
    500 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    1000 g
  • de pâtes sèches, type trofie
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 756 kcal / 3158 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...