Pain au levain
TM6 TM5

Pain au levain

4.4 (41 ocen)

Składniki

  • 350 g d'eau, et un peu pour la cuisson
  • 25 g de levain biologique déshydraté
  • 300 g de farine de blé biologique, type 55, pour le plan de travail
  • 200 g de farine de blé semi-complet biologique, type 110
  • 2 c. à café bombées de sel

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1277 kJ / 29 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
60.8 g
Tłuszcz
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy