![Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bc2a4667-0ef7-443e-b090-c5b23db8e094/Derivates/572adaf6-ef5a-4bc2-b3f2-f58acbd84fcf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 300 g de papa, en rebanadas
- 5 huevos
- 50 g de queso mascarpone
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de chícharos
- 100 g de salmón ahumado, en rebanadas
- 1 limón amarillo, en rebanadas (0,5 cm), para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 153.3 kJ / 36.6 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Arroz frito
40min
Mini pizzas de berenjena
55 min
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1 Std. 5 Min
Chile manzano en vinagre
10 Min
Mermelada de chalote
30min
Garam masala
5 Min
Bruschetta multigrano con salsa de tomate cruda
2h 40min
Buñuelos de camarón y camote
55 min
Plátanos machos rellenos de picadillo
2 Std.
Pescado a la diabla
30min