Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado

Frittata al vapor con chícharos y salmón ahumado

3.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
30 piezas

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 300 g de papa en rebanadas
  • 5 huevos
  • 50 g de queso mascarpone
  • 1 cdita de sal
  • ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
  • 100 g de chícharos
  • 100 g de salmón ahumado en rebanadas
  • 1 limón amarillo en rebanadas (0,5 cm), para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 0.1 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 153.3 kJ / 36.6 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...