![Rub de hierbas finas Rub de hierbas finas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d93dbc47-c563-4423-8220-3f6c412ccf44/Derivates/8a48bd49-7c12-41e3-a8de-53f8dcf81abb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cdita de semillas de cilantro
- 3 pizcas de comino en polvo
- 45 g de hojuelas de ajo
- 45 g de romero, seco
- 20 g de tomillo seco
- 20 g de albahaca, seca
- 5 g de orégano seco
- 5 g de eneldo, seco
- 45 g de sal, kosher
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2633 kJ / 627 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 57 g
- Sód
- 16991 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mole de olla de la abuela
1h 40min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Rub Mediterráneo
5 Min
Rub India
5 Min
Sal roja
5 Min
Recado rojo
5 Min
Marinada de chile seco
10 Min
Chiles jalapeños en escabeche
40 min
Nieve de ate de membrillo
10 Min
Mole huasteco
20 min
Rub BBQ
5 Min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 godz.