Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de piña, en triángulos (0.5 cm de grosor)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Cocción de garbanzos
12h 55min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Piña al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Camarones al vapor
15 Min