Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dientes de ajo, pelados
- 45 g de azúcar morena
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta molida
- 850 g de solomillo de cerdo, limpio
- 8 rebanadas de tocino ahumado
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 323 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Papas al horno
1 godz.
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 godz. 30 min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 godz.
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 godz. 55 min
Cerdo agridulce
45min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1 godz. 30 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Boeuf burguignon
1 godz. 10 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min