Tarta vegana de plátano y coco
TM6 TM5

Tarta vegana de plátano y coco

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g de pan de caja blanco, vegano, en trozos (aprox. 3 cm)
  • 150 g de azúcar
  • 75 g de harina de trigo
  • 300 g de leche de coco
  • 20 g de ron
  • 25 g de aceite de coco
  • ½ cdita de sal
  • 800 g de plátano, pelado, en rebanadas (aprox. 1 cm)
  • 3 cdas azúcar morena
    lub 3 cdas de azúcar

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
1452.9 kJ / 347.3 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
59.7 g
Tłuszcz
9.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
3.4 g
Sód
221.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy