Tarta vegana de plátano y coco

Tarta vegana de plátano y coco

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 rebanadas

Składniki

  • 100 g de pan de caja blanco vegano, en trozos (aprox. 3 cm)
  • 150 g de azúcar
  • 75 g de harina de trigo
  • 300 g de leche de coco
  • 20 g de ron
  • 25 g de aceite de coco
  • ½ cdita de sal
  • 800 g de plátano pelado, en rebanadas (aprox. 1 cm)
  • 3 cdas azúcar morena
    3 cdas de azúcar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 221.1 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 1452.9 kJ / 347.3 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 59.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...