
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lait de cajou et coco
- 100 g de noix de cajou crues
- 4 dattes dénoyautées
-
30
g de noix de coco râpée, déshydratée non sucrée
lub 30 g de flocons de noix de coco non sucrée - 2 c. à thé d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
- 155 g de glaçons au goût
- 995 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 211 kcal / 887 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 76 mg