Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 片 虱目魚肚 (約200-250克)
- 10 克 醬油
- 40 克 樹子 ,去籽,略微切碎
- 10 克 薑 ,切片
- 500 克 水
- 10 克 蔥 ,切絲 (裝飾用)
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲 (裝飾用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 775.7 kJ / 185.4 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 589.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 291.5 mg